Permanent MakeUp - for en enklere og vakrere hverdag

Kundeomtale


Tonje Willassen:


" Jeg er veldig fornøyd! Tok bare noen dager for å se resultatet. Grodde i rekordfart. Fått masse komplementer. I går var det ei som stoppa meg å spurte om jeg var makeupartist siden jeg hadde så flotte bryn. Lever på den:) "


Tralla Bjørheim:

"Mannen syntes at jeg var så sexy etter at jeg hadde gjort permanent make up på Leppene at han visste ikke hvor han skal se eller hva han skal gjøre! so we can call it a success... tusen takk linn!!! :)))"


Trine Østensvik:

"Jeg synes det er herlig å slippe styret med å forme øyenbrynene mine selv lengre. Jeg har naturlig veldig lyse øyenbryn. Og de er også litt forskjellige. Så det har vært tidkrevende å få dem til å passe til mitt ansikt, og resultatet har vel vært så som så. Nå har jeg fått perfekte øyenbryn, uansett. Det er så herlig! Eyelineren oppe gjør også at jeg får et litt mer åpent blikk når jeg ikke har sminke på. Føler meg mer vel uten sminke enn det jeg gjorde før."


Christina Eriksen:

"Ble anbefalt Linn av en venninne, bestillte time uten at jeg egentlig trodde jeg trengte å gjøre stort mer enn å fylle inn litt farge i brynene. Ble møtt av en veldig behagelig dame som jeg raskt skjønte at jeg bare burde lytte til. Hun hadde stålkontroll på pennen! Hele tiden ble jeg forklart hvorfor og hvordan og endte opp superfornøyd med skissen i speilet. Brynet ble løftet litt opp og fikk den perfekte knekken uten å se falskt ut. Selve tatoveringen var fort gjort med bedøvelse og merket kun pittelitt svie som absolutt var verd det. Kunne ikke annet enn å dra hjem å anbefale henne videre! Både familie, venninner og arbeidskollegaer har vært hos Linn i ettertid og er like fornøyde som meg!"